Gama jonë

AUTOMJET UDHËTARËSH

AUTOMJETET KMERCIALE

SERVIS

OFERTA

Kërkojeni ofertën

VENDI I SHITJES

BOTA E CITROËN-IT

Ë-C4 I RI – 100% ËLEKTIKE...

⁹Citroën po vazhdon ofensivën e saj elektrike në vitin 2020 dhe po hap rrugën për një ringjallje MË SHUMË

CITROËN PËRMBYLL NJËQINDV...

Citroën po i jep fund vitit njëqindvjeçar me pjesën e fundit të fushatës së tij ‘auto-stop& MË SHUMË

C4 I RI & Ë-C4 JANË FINAL...

Të hënën, 8 janar 2021 shpallin finalistët që do të garojnë për titullin “Makina e Vitit në MË SHUMË

SUV C5 AIRCROSS HYBRID

Citroën fillon “ofensivën” e saj elektrike duke zbuluar automjetin e saj më të përpar MË SHUMË