Gama jonë

AUTOMJET UDHËTARËSH

AUTOMJETET KMERCIALE

SERVIS

OFERTA

OFERTAKërkojeni ofertën

VENDI I SHITJES

VENDI I SHITJES

BOTA E CITROËN-IT

CITROËN BERLINGO VAN I R

CITROËN BERLINGO VAN I R

ASHTU SI JU, I BEN TE GJITHA!

MË SHUMË
YLLI NË SHTËPI CITROËN NË PANAIRIN E PARISIT NË 2018, SUV-I I RI C5 AIRCROSS PARAQET FYTYRËN E RE TË BRENDIT DHE NJOFTON OFANZIVËN NGA ZYRA E HIBRIDVE QË MUND TË FILLON

YLLI NË SHTËPI CITROËN NË...

Na sajmu automobila, koji će se održati od 4. do 14. oktobra 2018. u Paris Expo Porte de Versaill... MË SHUMË

C5 AIRCROSS SUV I RI

C5 AIRCROSS SUV I RI

CITROEN zbulon SUV-in e re C5 Aircross, 100% SUV në morfologjinë e saj me rrota të mëdha, dizajn ... MË SHUMË

CITROËN BERLINGO I RI

CITROËN BERLINGO I RI

rijuesi i  “automjeti i aktivitetit të kohës së lirë” në vitin 1996, Citroën sot po z... MË SHUMË