C4 X I RI

ZBULONI C4 X TË RI, TASHMË NGA 22.390 €.
Eleganca e një liftback-u, përsosja e një sedani dhe qëndrimi i një SUV-e.
Vëllimi i bagazhit prej 510 L.

Citroën paraqet një alternativë të re elegante, tërheqëse dhe të përballueshme për modelet klasike të madhësisë së mesme. C4 X i ri kombinon elegancën e një hatchback-u, qëndrimin modern të një SUV-e dhe, me një gjatësi prej 4,60 m, karakterin e përjetshëm të një sedani me 4 dyer. Ai ofron gjeneratën e fundit të lidhjes falë ndërfaqes intuitive My Citroën Drive Plus, e cila u prezantua në Citroën C5 X të ri.

Me një kombinim joshës të dizajnit dhe komoditetit, C4 X i ri thekson hapësirën dhe ndjenjën e përgjithshme të sigurisë falë hapësirës së madhe të gjurit në rreshtin e dytë dhe bagazhit të madh prej 510 litrash. Ai shquhet për komoditetin e tij në kabinë falë programit ekskluziv Citroën Advanced Comfort, me ulëset Advanced Comfort dhe mbështetje në Hydraulic Progressive Cushions®.

Tre Citroën PureTech me benzinë ​​dhe një motor nafte BlueHDI janë në dispozicion për C4 X, si dhe një motor elektrik 100% për ë-C4 X.

C4 X i ri merr pjesë në përshpejtimin e tranzicionit energjetik me modelin ë-C4 X me një motor tërësisht elektrik dhe 0% emetim të gazrave të dëmshme. ë-C4 X ofron, në ciklin WLTP, një distancë deri në 360 km me një motor elektrik 100 kW dhe 136 kuaj fuqi, si dhe mbushje të shpejtë (100 km/10 min.). Motori elektrik është i qetë, pa dridhje dhe ofron akses pa ndalesë në qytetet me kufizime në qendër të qytetit.
Përfitoni nga çmimet promocionale dhe merrni Citroën C4 X-in më të fundit në kushte të shkëlqyera.
Vizitoni showroom-in dhe privilegjohuni të shijoni një Citroën që do t’ju kënaqë plotësisht.