C5 AIRCROSS I RI

Mbështetje aktive dhe ulëse Advanced Comfort
REHATI ABSOLUTE DHE DIZAJN I RAFINUAR

C5 Aircross ka modernizuar qëndrimin e tij dhe tani tregon akoma më shumë fuqi dhe dallueshmëri. Një model komforti, modulariteti dhe i disponueshëm në një version hibrid plug-in, C5 Aircross është ridizajnuar për t’u bërë edhe më tërheqës.

C5 Aircross ka ndryshuar pamjen e përparme dhe në vend të rrumbullakët ka marrë linja të strukturuara. Në këtë mënyrë ai është bërë më vertikal dhe modern, gjë që krijon përshtypjen e gjerësisë dhe të një automjeti të sigurt dhe impozant. Përkatësia në një gamë më të lartë mund të shihet edhe në detajet më të vogla: në nënshkrimin e dritës tredimensionale të pasme, aliazhet e reja me shkëlqim 18” ose në ofertën e re për personalizim që është edhe më elegant dhe më i dallueshëm. Dizajni i ri i ekranit me prekje 10” dhe i tastierës qendrore përforcojnë karakterin bashkëkohor të kabinës.

Si referencë për sa i përket komoditetit të kabinës, C5 Aircross ushqen diversitetin e tij duke ofruar amortizimin Citroën Advanced Comfort®, ulëset e reja Citroën Advanced Comfort®, hapësirë ​​dhe modularitet të pakrahasueshëm, si dhe teknologji të asistencës në drejtimin, si Asistimi i shoferit në autostradë, të cilat transformojnë çdo ngarje në një përvojë pozitive dhe të pakujdesshme.
Vizitoni showroom-in tonë, planifikoni një test vozitje dhe jeni të privilegjuar të shijoni Citroën-in më të rehatshëm dhe tërheqës në klasën e tij.