C5 X I RI

Shijoni qetësinë
UDHËTIMI NË NJË LIMUZINË TË VËRTETË

Me stilin e tij, C5 X përfaqëson në mënyrë të përsosur filozofinë e Citroën-it. Plotësisht origjinale, C5 X është një kombinim i elegancës së një sedani, dinamizmit të një limuzine dhe qëndrim të ngritur të një SUV.

C5 X ofron qetësi të plotë falë komoditetit në kabinën e gjerë, mbështetje aktive dhe ulëset Advanced Comfort.

Ka teknologji moderne me një ekran të zgjeruar Head up, sisteme të ndihmës në drejtimin e automjetit, të cilat prezantojnë drejtimin gjysmë autonom dhe një ndërfaqe krejtësisht të re komunikimi në një ekran HD me prekje 12” me njohjen e zërit.

Ndjenja e ngrohtësisë, sigurisë dhe hapësirës rrezaton nga kabina e C5 X. Eleganca dhe komoditeti, kombinuar me teknologjinë inovative por të veqant, janë fjalët kyçe të këtij ambienti mikpritës, plotësisht në përputhje me traditën e Citroën-it.

Vizitoni showroom-in dhe privilegjohuni të shijoni Citroën-in më komod dhe tërheqës në tregun tonë.

Përfitoni nga çmimet promocionale dhe merrni modelin më të fundit C5 X të Citroën në kushte të shkëlqyera.