CITROËN C3 AIRCROSS SUV

FESTOJMË SË BASHKU 100 VITET E PARA

OFERTA SPECIALE E PANAIRIT

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Feel PureTech 82

13.990 €

• Klimatizim ajri • Ndihmë me ecje në përpjetë
• Audio sistem me 7“ ekran të ndjeshëm në prekje color dhe 6 autoparlant,
Bluetooth dhe USB Paralajmërim për hutim të shoferit
• Njohja e Shenjave të Limitit të Shpejtësisë
• Sinjalizim akustik për ndrim të linjave pa dashje
• Limitues shpejtësije • LED drita dite • Drita të mjegullës • Galvene alumini 16’