CITROËN C3

EASY DAYS

Është e lehtë për të vendosësh për CITROËN C3, tani duke filluar nga 14,990 €
Një model me një karakter me shumë ngjyra, Citroën C3 është i ndryshëm nga automjetet tjera në segmentin e tij. Dallimi është veçanërisht i dukshëm në mundësitë e personalizimit: deri në 97 kombinime të jashtme, 3 dekorime në çati, 3 interier të brendshëm dhe rrota alumini të reja.

Përfitoni nga oferta me çmime speciale për të gjitha versionet e Citroën C3.
Dorëzimi i shpejtë!

CITROËN C3 YOU! PureTech 82 S&S BVM duke filluar nga 14,990 €
I pajisur me:
ABS + REF + AFU + dritat paralajmëruese të frenimit emergjent +ESP + ASR – siguri aktive
Asistenca në kodër (Hill Assist)
Airbag për shoferin, pasagjerin, airbag anësorë
Airbag perde, para dhe mbrapa
Mbyllja automatike e dyerve dhe e bagazhit gjatë nisjes (çaktivizimi automatik në rast aksidenti)
Paralajmërim për pavëmendjen e shoferit
Njohja e shenjave të qarkullimit të kufirit të shpejtësisë
Paralajmërim për kalim të paqëllimshëm të linjës
Coffee Break Alert (treguesi i pushimit gjatë ngasjes së gjatë të makinës)
Dritat LED të ditës
Dritate para LED
Dritat e pasme LED me efekt 3D
Dritat e para të mjegullës
Rrota çeliku 15″ me kapak dekorativ “Arrow”
Dorezat dhe mbrojtësit e dyerve me ngjyre trupi
Kapakët e pasqyrave të jashtme të bardha
Pakoja POLAR WHITE – llambë mjegulle e përparme e bardhë
Stiker YOU! në derën e parë
Kompjuter udhëtimi
Pasqyra të jashtme të rregullueshme dhe me ngrohje elektrike
Klimë
Maska dekorative me ngjyrë të zezë me shkëlqim me kufizim ngjyrë hiri
Sistemi audio dixhital me ekran me prekje 5″, komanda në timon, Bluetooth®, 4 altoparlantë
… edhe më shume.

Delfin Auto së bashku Banken TEB, sjellin ofertën me të mire financiare:
Ofertë special
– Interes Preferencial,
– Financim deri në 100%,
– Maturitet deri në 84 muaj,
– Aprovim i shpejtë

Ofertë speciale, dërgesë e shpejtë!
Është e lehtë për të vendosur. 

Shfrytëzoni ofertën më të mirë në treg dhe plotësoni një nga dëshirat më të rëndësishme.
Vizitoni Showroom-in tonë dhe informohuni në detaje.

 

* Çmimi është për modelin Citroën C3 You! PureTech 82 S&S BVM është në Euro, përfshirë zbritjen promocionale. Konsumi i kombinuar 4.2 l/100km; Emetimi i CO2 96 g/km. Pamja e veturës dhe pajisjet e paraqitura janë vetëm për ilustrim, nuk kanë të bëjnë me ofertën e dhënë dhe nuk janë të detyrueshme – për pamjen dhe ofertën e saktë kontaktoni qendrën më të afërt të shitjes së Citroën – Delfin Auto, Republika e Kosovës