CITROËN C4 X I RI & C4

EASY DAYS

Është e lehtë për të vendosësh për CITROËN C4 X I RI, tani duke filluar nga 22,390 € ose C4 nga 19,990 €!

Citroën paraqet një alternativë të re elegante, tërheqëse dhe të përballueshme për modelet klasike të madhësisë së mesme. C4 X i ri kombinon elegancën e një hatchback-u, qëndrimin modern të një SUV-e dhe, me një gjatësi prej 4,60 m, karakterin e përjetshëm të një sedani me 4 dyer. Vëllimi i bagazhit prej 510 L.
Citroën C4 dallohet nga kombinimi unik i elegancës dhe rrjedhshmërisë së një automjeti kompakt, me forcën dhe karakterin e një SUV-i. I disponueshëm me naftë, benzinë ose 100% elektrik.

Dorëzimi i shpejtë!

CITROËN C4 X I RI Feel PureTech 100 S&S tashmë duke startuar nga 22,390 € me një zbritje prej 1,500 €* përfshirë!

I pajisur me:

Citroën Connect radio me ekran 10″, Bluetooth, 4 altoparlantë, DAB, Mirror screen, USB A x2, prizë 12V
Hill Assist ndihmë gjatë ngjitjes përpjetë
Tempomat me kufizues shpejtësie
Pakoja e sigurisë:
Active Safety Break (me sensor në pjesën e sipërme të xhamit të përparmë)
Sistemi i paralajmërimit për kalimin e paqëllimshëm të korsisë,
Alarmi për pushimin e kafesë,
Sistemi i njohjes së shenjave të kufirit të shpejtësisë,
Sistemi i paralajmërimit të përplasjes
Pakoja LED Vision: dritat LED të ditës, aktivizimi automatik i dritës
Dritat e përparme të mjegullës me ndriçim anësor
Timoni prej lëkure i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
Izolim shtesë i zërit
Rregullimi i ulëses së shoferit në 6 drejtime
Klimë automatike me dy zona
Bagazhi i gjerë nga 510 në 1360 litra
…edhe me shume.

CITROËN C4 LivePack PureTech 100 S&S BVM6, duke startuar nga 19,990 €!

I pajisur me:
ESP + ASR + ABS + REF + AFU + aktivizimi automatik i sinjaleve të kthesës gjatë frenimit të papritur – sistemet e sigurisë aktive
Asistimi në kodër – Hill Assist
Cruise control dhe kufizuesi i shpejtësisë
Pakoja e sigurisë: Active Safety Break (me senzor në pjesën e sipërme të xhamit të përparmë), Sistemi i paralajmërimit të largimit nga korsia, Coffee Break Alert, sistemi i njohjes së shenjave të kufirit të shpejtësisë, sistemi i paralajmërimit të përplasjes) 6 Airbag, Dritat LED gjatë ditës
Dritat Halogjen
Dritat e pasme me efekt 3D
Rrota çeliku 16” me mbulesa ODIN 215/65R16
Pjesa e poshtme ngjyrë të zezë mat
Dorezat e dyerve dhe kapakët e pasqyrave të zeza me shkëlqim
Airbump® mbrojtja e dyerve dhe mbrojtëset e krahëve
Rregullimi i ulëses së shoferit në 6 drejtime
Ndriçimi i ulëseve të rreshtit të parë dhe të dytë
Ndriçimi në bagazh
Stola e pasme e ndarë 2/3 + 1/3
Kyçja qendrore me telekomandë
Pasqyra të jashtme elektrike me ngrohje
Klimë
Citroën Connect radio me ekran 10″, Bluetooth, 4 altoparlantë, DAB, Mirror screen, USB C, prizë 12V
… edhe me shume

Delfin Auto së bashku Banken TEB, sjellin ofertën me të mire financiare:
Ofertë special
– Interes Preferencial,
– Financim deri në 100%,
– Maturitet deri në 84 muaj,
– Aprovim i shpejtë

Ofertë speciale, dërgesë e shpejtë!
Është e lehtë për të vendosur.

Shfrytëzoni ofertën më të mirë në treg dhe plotësoni një nga dëshirat më të rëndësishme.
Vizitoni Showroom-in tonë dhe informohuni në detaje.