CITROËN I RI C4 CACTUS

FESTOJMË SË BASHKU 100 VITET E PARA

OFERTA SPECIALE E PANAIRIT

CITROËN I RI C4 CACTUS

Live PureTech 110

14.990 €

• Klimatizim ajri
• Audio sistem me 7“ ekran të ndjeshëm në prekje color dhe 6 autoparlant
• Bluetooth dhe USB
• Ndihmë me ecje në përpjetë
• Regullues dhe limitues shpejtësije
• Bi-tone timon i mveshur me lëkure ne detaje te kromit
• LED drita të ditës
• Drita të mjegullës • Airbump® të Zi
• „Magic Wash“Larje e gjamit të Par