CITROËN C3

KA ARRITUR C3 I RI ME 97 KOMBINIME TË PERSONALIZUARA. ZBULONI NË SALLONIN TONË. JETA ËSHTË ME E MIRË ME NGJYRA

97 KOMBINIME TË PERSONALIZUARA

Një model me një karakter me shumë ngjyra,Citroën C3 është i ndryshëm nga automjetet tjera në segmentin e tij. Dallimi është veçanërisht i dukshëm në mundësitë e personalizimit: deri në 97 kombinime të jashtme, 3 dekorime në çati, 3 enterier të brendshëm dhe aliazhe të reja.

CITROËN ADVANCED CONFORT®

Citroën C3 është krijuar për të bërë çdo udhëtim një përvojë të këndshme. Kënaqësia në kabinë është përmirësuar me ulëset e reja të Citroën Advanced Comfort.

 12 NDIHMËS SISTEME GJATË VOZITJES

Citroën C3 12 karakteristika në ndihmës sisteme gjatë vozitjes të sigurt  për drejtimin e përditshëm, ata bëjnë ngasje më të lehtë, ata mbështesin shoferin dhe parandalojnë rreziqet e aksidentit.