C3 WRC

Me zbulimin e versionit 201 të C3 WRC të sezonit, më 12 janar në Birmingham, hapet një kapitull i ri për Citroën Total WRT.

C3 WRC 2019

AUTOMJETI I FUNDIT I CITROËN RACING NË NGJYRAT SHEKULLORE

DIZAJN MUSKULOZ

Large-photo-1-C3-WRC_555x318

BALANS,FUQI DHE IDENTITET

Mjaft është bërë për aerodinamikë për më shumë performancë dhe stabilitet me shpejtësi të lartë. Pjesa e përparme është një shtrirje e vijës anësore për të marrë balancën dhe fuqinë. Rrokje të dyfishtë shtrihen në dritat e LED dhe një shenjë e dritës me dy linja thekson identitetin e markës së markës Citroën.

PERFORMANCË ALL-TERRAIN

Large-photo-2-C3-WRC_555x318

AERODINAMIZËM

Parakalimi i pasmë është dizajnuar me kujdes për të rritur dëbimin e zhavorrit dhe borës në sipërfaqe të lirshme.
Një spoiler spektakolar i pasmë plotëson sistemin aerodinamik. Ai përbëhet nga një “lopatë” më të ulët dhe një nivel më të lartë kompleks. Siguron efikasitetin e të gjithë, dhe kështu merr pjesë në performancën e përgjithshme të Citroën C3 WRC.

SHPIKJET TEKNOLOGJIKE

Large-photo-3-C3-WRC_555x318

 MOTORI MË I MIRË QË CITROËN KA DIZAJNUAR

“I think it is safe to say that Citroën C3 WRC has the most accomplished engine we have ever built. Whilst competing in the WTCC, we were able to take a step back from our experience in rallying and that enabled us to tackle this challenge with a new outlook. The framework of the GRE regulations is strict, but it provides sufficient freedom for new solutions to be devised. We have very boldly opted for some radical technological solutions, which I obviously won’t detail here! But we’re proud of the work we’ve done, especially on reducing friction. It’s all the more pleasing that these advances will one day be rolled out on our production models, across the entire Citroën range.”

Patrice Davesne, Engine Manager

 

PREJ NJË MAKINE QYTETI NË MAKINË SPORTIVE TË MADHE

C3_C3-WRC_555x318

C3 WRC është një garë dhe version sportiv i C3 Citroën. Ai trashëgon pamjen e tij unike, fundin karizmatik të fundit, pamjen dhe mbajtjen e fuqishme … Dëshmi se, me një trajnim të vogël, një qytet i vogël mund të bëhet një makinë e madhe sportive!

C3 WRC MINIATUR

Large-photo-5-C3-WRC_555x318

Bashkohuni me garën me miniaturat e Citroën Racing! Ata ndjekin historinë dhe frymën sportive të markës përmes modeleve të tilla si Citroën C3 WRC 2017, C-Elysée WTCC 2015, Citroën DS3 WRC 2011, por edhe …

Price 1/64 : 6 €
Price 1/43 : 39 €

POROSITENI NE DYQANET ONLINE