ZBULONI TË GJITHA RISITË E CITROËN RACING

Légende ci-dessous
ZBULONI TË GJITHA RISITË E CITROËN RACING

legjendat e skuadrës së CITROËN

600x430_2

Pranë muzeut interaktiv të Markës CITROËN ORIGINS, , ringjallni arritjet e mëdha sportive të markës me shevronë të dyfishtë për timonierin legjendar të CITROËN XSARA WRC, C4 WRC, C-Elysée WTCC, si dhe të gjithë bolidët tjerë legjendar të cilët kanë krijuar prestigjin e CITROËN Racing nëpër shtigje dhe gara reli në të gjithë botën

Me CITROËN ORIGINS, muzeun interaktiv të brendit, ringjallni arritjet e mëdha sportive të brendit me shevronë të dyfishtë në modelet legjendare si CITROËN XSARA WRC, C4 WRC, C-Elysée WTCC dhe automjetet tjera legjendare që kanë ngritur reputacionin e skuadrës CITROËN Racing në kompeticione dhe gara reli në mbarë botën.

Vizitoni CITROËN ORIGINS

 

bota e CITROËN RACING

600x430_3

Fansa dhe adhurues të garave reli? Zbuloni botën e CITROËN Racing në butikun on-line: polo këmisha me mëgnë të shkurta, çanta sportive, këmisha, kapela, pajisje shtesë, madje edhe kostume të vozitësve të garave reli…

Aventura vazhdon me butikun on-line CITROËN Racing!

ZBULONI BOUTIKUN CITROËN

 

ndiqni CITROËN RACING-un në rrjetet sociale

CITROEN RACING Facebook

CITROËN RACING Youtube

CITROËN RACING Twitter

CITROËN RACING Instagram