Citroën Advanced Comfort®

.

IDEJA JONË UDHËHEQËSE PËR AFRO 100 VITE:
REHATI!

600x430_2

Që nga fillimi i tij në 1919, koncepti I CITROËN është  rehati në botën e makinave. Ky premtim, sot, lidhet me parullën e markës “Jini të ndryshëm, ndjeheni mirë” dhe me katër shtylla kryesore të programit të ri CITROËN AVANCED COMFORT®: mbrojtje nga qëndrimi i jashtëm, i rehatshëm në veturë, përdorimi i thjeshtuar i mentalitetit të reduktuar.

 

KU DO TA GJENI  CITROËN ADVANCED COMFORT?

600x430_3

Me programin e CITROËN ADVANCED COMFORT®,

Marka me Chevron përdor ekspertizën e saj për të formuluar një përgjigje të përshtatshme për pritjet tuaja.

Hyrja në programin e CITROËN ADVANCED COMFORT® është e lehtë!
Mjafton ta gjeni logotip-in e  CITROËN ADVANCED COMFORT®

në krye të faqes, dhe duke klikuar mbi një animacion që do të zbulojë tiparet ekskluzive të rehatisë në mjetin që zgjedh.

QËNDRIM I LEHTËSUAR NË AUTOMJET

600x430_4Pasi  shpenzoni shumë kohë në veturë, CITROËN bën çdo përpjekje për të bërë udhëtimin tuaj sa më të rehatshëm në sajë të një hapësire të brendshme të bujshme, të lirë dhe funksionale dhe në të cilën nuk ka ndarje të humbur … Nuk ka nevojë të mbyllni sytë që të ndiheni në shtëpi!

Çkam konkretisht nënkupton?

Shrytëzoni hapësirë shtesë me Top Box® CITROËN C4 Cactus ose Modutop® CITROËN Berlinga në mënyrë që, pa ngarkuar kabinën, mund të keni të gjitha gjërat në majë të gishtave tuaj!

OTKRIJTE TOP BOX CITROËN C4 CACTUS
OTKRIJTE MODUTOP CITROËN BERLINGA

 

… LIRIMI I HAPSIRË SA M3 TË MADHE!

MROJTJE NGA ZHURMA  E JASHTME

600x430_5

Dëshironi një udhëtim të qetë dhe të lumtur? CITROËN ADVANCED COMFORT®  mendon për krijimin e një kabineti të rehatshëm, funksional dhe qetësues, në sajë të pezullimit që mbron vendet e saj të gjallë, të rehatshme dhe izolimin e zërit … Perspektiva e vërtetë e mirëqenies për ata që vështirë ngrihen nga shtrati, si dhe ata që duan të relaksohen në mbrëmje!

Çkam konkretisht nënkupton?

Ndriçimi, modulariteti, ndjenja e të qënit në sallë në sajë të paketës Lounge, lidhja midis tipareve unike të aftësive: CITROËN C4 Picasso i ri është plotësisht në përputhje me programin CITROËN AVANCUAR COMFORT®.

PËRDORIMI SA MË I THJESHTË

600x430_6

Është fundi për problemet me lidhje  dhe orët e shpenzuara në rrugë … me teknologji të dobishme dhe intuitive të asistuara në rrugë dhe me lidhje të përmirësuar për pajisjet tuaja personale, ju qëndroni të lidhur me automjetin tuaj.

Më shumë mirësi, thjeshtësi dhe siguri të përditshme.

 

DUKE JU FALENDERUAR ASISTENCËS  CITROËN ADVANCED COMFORT® !

LEHTËSIMI NGA NGARKESA MENDORE

600x430_7

Pas një dite të zënë, na duhet një pushim!

Ideja e shtyllës së katërt të programit CITROËN AVANCED COMFORT® është të zvogëlojë streset mendore për të pastruar mendjen tuaj! Kjo është arsyeja pse makina juaj është projektuar për të siguruar një ndriçim relaksues, ambienti që mund të personalizohet, me materiale të buta dhe të këndshme dhe me cilësinë e ajrit optimale për shëndetin …

Po sikur kabina e ngasësit të bëhet një burim prosperiteti dhe pakujdesie?

Ne ju ftojmë të provoni!

ZBULONI AUTOMJETET TONA ME KOMODITET

 

… DHE LEHTËSIM MË TË MADH ME  CITROËN ADVANCED COMFORT®!