January 28, 2019

EDICIJONI I KOLEKCIONISTËVE „ORIGINS“

PËR KREMTIMIN E NJËQIND VJETORIT TE MBROJTJES TE CITROËN-it DHE INOVIMIT TË TYRE!

Për njëqindvjetor të saj, marka Citroën zbulon koleksionin e ekskluziv, i përbërë nga disa modele të gamës: C1, C3, SUV C3 Aircross, C4 Cactus i ri, C-Elysée dhe C4 / Grand C4 SpaceTourer. Versionet, të cilat do të jenë në shitje gjatë gjashtë muajve të parë të vitit 2019, ata i japin nder njëqind vjetve të krijimtarisë dhe guximit.

Ky edicioni koleksionist, i mbushur me karakteristika, ngjyra të moderuara dhe hijeshi, mbështetet në unitetin e stilit, ngjyrave dhe materialeve me elementë në një ngjyrë të veçantë prej bronzi, që përfaqëson një kthesë në shevronët origjinale dhe me nënshkrimin ” Origins since 1919″. Secili model ka pajisjet më moderne të frymëzuara nga nevojat e klientëve.

Me më shumë se 100 vjet të krijimtarisë, Citroën gjithmonë ka qenë në gjendje të paguajë nderime për origjinën e saj duke lëvizur kodet dhe duke ri-dizajnuar një makinë. Për të festuar njeqindvjeçarin e saj, në janar 2019, Citroën do të zbulojë botimin e vet të kolekcionit  të quajtur “Origins” me disa automjete të gamës aktuale (varësisht nga tregu): C1, C3, SUV C3 Aircross, novi C4 Cactus, C-Elysée i C4/Grand C4 SpaceTourer. Këto gjashtë modele mbajnë identitetin e prodhimeve të Citroënit, me një stil të fortë dhe me programin Citroën Advanced Comfort®.