SHËRBIMET E SERVISIT

Univers citröen

Citroën ju mundëson të mbani dhe të servisoni automjetin tuaj me qëllim të ruajtjes së performancës optimale, edhe pas mijëra kilometrave. Shërbimet tona të mirëmbajtjes, pjesët rezervë, pajisjet shtesë, garancitë dhe shërbimet limarisë janë të disponueshme për ju për të vozitur me besim të plotë.