PËRPARËSIT

PERFORMANSA

4 MOTOR

Teknologjia dhe një thirrje për aventurë me një gamë të gjerë motorësh ekonomikë dhe efikasë të gjeneratës së fundit. Ky SUV është në dispozicion me motorë benzinë ​​PureTech (110 dhe 130) dhe naftë BlueHDi (110 dhe 120).
Transmisioni manual me 6 shpejtësi ofrohet me motorë PureTech 110 S&S dhe BlueHDi 110 S&S, ndërsa transmetimi EAT6 ofrohet me motorë PureTech 130 S&S me benzinë ​​dhe naftë BlueHDi 120S & S.

DETAJE

Spikatur dizajn

Pjesa e përparme edhe më e spikatur e C3 Aircross SUV i ri është ridizenjuar plotësisht për një qëndrueshmëri më të madhe dhe përfaqëson një nënshkrim të ri të dritës që pasqyron identitetin e Citroën dhe që u prezantua në C3 të ri, në vitin 2020. Shevronët e dyfishtë të kromit zgjerohen drejt dritave LED, gjë që rrit shikueshmërinë dhe sigurinë. SUV i ri C3 Aircross gjithashtu ka një grilë të re me një motiv të ri gjeometrik dhe një spoiler të ri argjendi me detaje me ngjyra.

NGJYRAT