PËRPARËSIT

PERFORMANSA

5 MOTORIZIME EFICIENTE

Citroën Berlingo i ri siguron udhëtim dinamik falë kombinimit të një platforme të re dhe gjeneratës së fundit të motorëve që janë efikas në konsumin e karburantit dhe kanë emision të ulët të CO2.

Berlingo i ri ofrohet me motor benzinë dhe naftë të përshtatshme për të gjitha llojet e ngarjes, si brenda dhe jashtë qytetit. Motorët ofrojnë performancë të klasit të parë duke mbetur miqësor me mjedisin.
Citroën Berlingo i ri gjithashtu shënon ardhjen e një marshi te ri automatikë me 8-shpejtësi EAT8 për një ngarje optimale.
. Motorë me benzinë, PureTech: 1.2L PureTech S & S 110 hp ose 130 hp EAT8
. Motorë me naftë, BlueHDi: 1.5L BlueHDi S & S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8

DETAJE

NGJYRAT