PËRPARËSIT

PERFORMANSE

DETALJI

I fuqishëm dhe mbrojtës, Citroën Berlingo Van i Ri merr një stil energjik të jashtëm me linja rrjedhëse, pa agresivitet.
– Pjesa e përparme në përputhje me identitetin e markës dhe vëllaut të tij më të madh Citroën Jumpy: kapaku i lartë , drita të mëdha.
– Në profil, vija rrjedhëse, dhe skaje të theksuara. Praktikë të premtuar dhe hapësirës të brendshme të mjaftueshme “.

NGJYRAT