NIVELI I PAJISJEVE

1/2

PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORËT

Performanca dhe ekonomizimi qëndrojnë njëra pranë tjetrës duke ruajtur mjedisin jetësor, duke shkarkuar CO duke filluar prej 123 g / km

Citroën BERLINGO ofron një gamë të gjerë të motorëve dhe marsheve të shpejtësisë që përmbushin standardet më të larta të performancës. Nga ana tjetër ata mbajnë llogari për mjedisin jetësor dhe për buxhetin tuaj

…dhe 2 motorë dizel:

• HDi 75 (marsh manual) – 133g CO₂ /km
• HDi 90 (marsh manual) – 138g CO₂ /km

DETAJE

Fuqia

Citroën BERLINGO lë përshtypje të një personaliteti të fortë me dizajnin e tij të fuqishëm dhe modern. Linjat dinamike të stilizuara, LCV modulari, parakolpë e fortë, krahët e lakuar, kapaciteti i jashtëzakonshëm për ngarkim dhe brendësia e gjërë, me siguri do t’ju pëlqejë.

NGJYRAT