PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORËT DIESEL BlueHDi & PETROL PureTech 82

CITROËN C-ELYSÉE është në dispozicion me motorë me performancë të lartë dhe me kursim. Në benzinë, ajo është e pajisur me PureTech 82 (në dispozicion me një manual ose ETG gearbox) dhe VTi 115 (të disponueshme me një kuti manuale ose me shpejtësi të re 6-speed EAT6). Në naftë, C-ELYSÉE është në dispozicion me motorët HDi 92 dhe BlueHDi 100.

DETAJE

NGJYRAT