NIVELI I PAJISJEVE

1/3

PËRPARËSIT

AKCIONET

OFERTA SPECIALE E PANAIRIT

FESTOJMË SË BASHKU 100 VITET E PARA
CITROËN C3 Feel Edition PureTech 82
10.890 €
• Klimatizim ajri
• Audio sistem me 7“ ekran të ndjeshëm në prekje color dhe 6 autoparlant
• Miror Link
• LED drita dite Drita të mjegullës
• Komanda në timon • Bluetooth dhe USB

DETAJE

NGJYRAT