NIVELI I PAJISJEVE

1/3

PËRPARËSIT

AKCIONET

OFERTA SIPAS DËSHIRËS SUAJ

Zgjidhni modelin që ju përshtatet më së shumti – veture e qytetit Citroen C3 prej 11,490 EUR ose Citroen C3 Aircross SUV gjenerata e re prej 14,990 EUR, të dytë të paisur mire.

Tani edhe më të përballueshëm, me mundësinë e blerjes me kredi përmes TEB Bank dhe kushteve të shkëlqyera:

Norma Vjetore e Interesit: 4.92%

Shpenzimet Administrative: 0.50%

Norma Efektive e Interesit: 5.19%

Afati maksimal i kredisë: 84 muaj

DETAJE

NGJYRAT