PËRPARËSIT

PERFORMANSA

BlueHDi DIESEL & PURETECH PETROL MOTORI

DIZEL BlueHDi motorët: BEST IN CLASS!
Duke ju falenderuar motorëve dizel BlueHDi, CITROËN C4 Picasso I Ri është shumë ekonomik, sa i përket harxhimeve dhe emetimeve të CO2. Si dëshmi, Citroën C4 Picasso I RI është « Best in Class » (më i miri në kategorinë e tij) në segment, me emetime të CO2 prej 94 g/km (harxhimet e kombinuara: 3,6 l/100 km) për motorët BlueHDi 120 S&S BVM6 94g.

BENZINSKI PureTech motorët
Për vitin 2016, oferta për motorë benzin është e pasuruar me motorin e ri PureTech 130 S&S EAT6. Citroën C4 Picasso I RI kombinon motorin e shkëlqyer të benzinës PureTech130 S&S me ndrues shpejtësie automatik me efikasistet EAT6 për një udhëtim edhe më të sigurtë.

DETAJE

NGJYRAT