PËRPARËSIT

PERFORMANSA

PLUG-IN HIBRID

Në versionin Plug-in Hibrid, Citroën C5 Aircross i Ri ofron performancë optimale falë motorit elektrik i cili nxit motorin e nxehtësisë, për një fuqi kukulative prej 225 kf dhe forcë përdredhëse kumulative prej 360 Nm.

DETAJE

NGJYRAT