NIVELI I PAJISJEVE

1/3

PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORË

Eco-efikasitet dhe kënaqësi në ngasje
Brio, pick-up, përshpejtim dhe kënaqësi në ngasje janë përmirësuar përmes kombinimit të një platforme të lehtë dhe efikase të motorëve të gjeneratës së fundit. Motorët e benzinës PureTech të gjeneratës së fundit, motorët e votuar të vitit dhe motorët BlueHDi Diesel, i përmbushin rregullat evropiane Euro 6 me qëllim reduktimin e shkarkimeve dhe konsumit të NOX.

Marshi EAT6 e kombinuar me motorin PureTech 110 S & S, ofron ndryshime të shpejta të shpejtësisë, rrjedhshmëri të shkëlqyeshme dhe një nivel të lartë përdorimi. Citroën C4 Cactus është gjithashtu në dispozicion në PureTech 130 S & S BVM6.

DETAJE

NGJYRAT