PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORI

Citroën Berlingo i ri siguron trajtim dinamik falë kombinimit të një platforme të re dhe gjeneratës së fundit të motorëve që janë efikas në karburante dhe kanë emetime të ulëta të CO2.

Berlingo i ri vjen me versione benzine dhe dizell të përshtatshme për të gjitha llojet e makinës, si brenda dhe jashtë qytetit. Makinat e tyre ofrojnë performancë të klasit të parë duke mbetur miqësore me mjedisin.

Citroën Berlingo i ri gjithashtu shënon aritjen e një transmetimi automatik 8-shpejtësi EAT8 për lehtësi optimale në lëvizje.

Motor Benzin — PureTech range:
1.2L PureTechS&S 110 hp ose 130 hp EAT8
Motor Dizell — BlueHDi range
1.5L BlueHDiS&S 75 hp or 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8

DETAJE