BOTA E CITROËNIT

Univers citröen

Citroën nuk ndalet me risitë dhe lajmet. Pothuajse 100 vjet histori është përshkruar nga automjeti i parë i Citroën deri në hyrjen e markës në kampionatin botëror të tubimit, përmes modeleve hibride dhe makinave konceptuale.