AG2R CITROËN TEAM

PARTNERITETI I MADH NË ҪIKLIZËM

AVENTURË E RE SPORTIVE

Për më shumë se 100 vjet, Citroën ka krijuar një histori fantastike me klientët e saj, duke kontribuar në jetën e tyre të përditshme dhe lëvizjen e tyre. Në janar 2021, së bashku me AG2R LA MONDIALE, Citroën u bë sponsor i ekipit të Vincent Laveney. Ky partneritet me nënshkrimin unik “Le të vozisim ndryshe” mbart mesazhe të forta.

SHIKONI VIDEO PËR TU NJOHUR ME EKIPIN AG2R CITROËN

 

CITROËN

BREND I POPULARIZUAR

ACT_IMAGE1_Citroen_555x318

Që nga themelimi, Citroën ka qenë gjithmonë një markë e njohur pranë njerëzve. Çiklizmi përfaqëson në mënyrë të përsosur këtë afërsi: ajo mbledh së bashku një numër të madh njerëzish të moshave të ndryshme në shumë vende të botës.
Pra, është e natyrshme që Citroën u përfshi në çiklizëm.

AG2R LA MONDIALE

PARTNERI AFATGJAT I EKIPIT TË VENSAN LAVENI

ACT_IMAGE2_AG2R_555x318

AG2R LA MONDIALE, ish AG2R Prévoyance, ka punuar me Vincent Laveni dhe ekipin e tij për 23 vjet.
Me pranimin e Citroën si sponsor, fillon një kapitull i ri në historinë e ekipit, i cili nga janari 2021 quhet AG2R CITROËN TEAM.

EKIPI AG2R CITROËN

EKIPI FRANCEZ ME DIMENSION NDËRKOMBËTAR

ACT_IMAGE3_Team_555x318

Ekipi AG2R CITROËN TEAM përbëhet nga 30 çiklistë me 8 kombësi të ndryshme: 17 francezë, 5 belgë, 2 luksemburgas, 2 zviceranë, 1 italian, 1 finlandez, 1 australian dhe 1 amerikan.
Me audiencën dhe tifozët e tij të çiklizmit, ekipi ndan vlerat e Citroën: guximin, performancën dhe afërsinë.
Sponsorizimi i ri do të lejojë Citroën të hyjë në një fazë të re të zhvillimit të saj dhe të marrë pjesë në garat më të mëdha të Turit Botëror.

FANELL UNIKE TË GUXIMËSHME

IDENTITET I RI I EKIPIT

ACT_IMAGE4_Maillot_555x318

Krijimi i identitetit të ri grafik AG2R CITROËN TEAM ishte një moment kyç në bashkëpunimin midis Citroën, AG2R LA MONDIALE dhe ekipit Vincent Laveni. U deshën pesë muaj për këtë projekt. Dizajni i triko nuk është thjesht një ballafaqim i disa markave. Ishte një sfidë e vërtetë për të tre palët, të cilat zgjodhën një qasje grafike të fortë dhe unike, që spikaste në turmë. Trikoja përfaqëson në mënyrë të përsosur kurajën, aleancën dhe ambiciet e përbashkëta të partnerëve.

SHIKONI VIDEO PËR TA PARË SE SI U FORMUA FANELA E EKIPIT

VETURAT CITROËN NË RRUGË

MBËSHTETJE GARUESVE

ACT_IMAGE5_AG2R_555x318
AG2R CITROËN TEAM është duke u shoqëruar nga një flotë e automjeteve të fundit Citroën. Ju do të jeni në gjendje të shihni Citroën C5 Aircross SUV dhe Citroën SpaceTourer XL SUV, së bashku me modelet e tjera të reja, duke vozitur krahas tyre gjatë gjithë vitit.

PROGRAMI TRAJNUES

SUKSESI NË NIVELIN SPORTIV DHE HUMAN

ACT_IMAGE6_Cycliste_555x318

Për 20 vjet, programi i trajnimit të Vincent Lavenia ka zbuluar talente, duke i stërvitur ata, duke i ndihmuar ata të zhvillohen dhe t’i përgatisin për të ardhmen. Ka 3 qëllime kryesore: mirëqenien e sportistëve, zhvillimin e çiklizmit dhe suksesin sportiv. Sot programi përbëhet nga:
. AG2R CITROËN U19 TEAM, ekipi i vogël në Voaron (Izera),
. EKIPI AG2R CITRO TEN U23, ekipi rezervë në Chambery (Savoie).
Bazuar në një model unik, programi lejon shpresëdhënësit kryesorë francezë dhe ndërkombëtarë të mos kenë nevojë të zgjedhin midis sportit të nivelit të lartë dhe arsimit të lartë të vazhdueshëm.