Pjesët rezervë dhe aksesorët origjinal

Shihni një përzgjedhje të madhe të aksesorëve duke shkarkuar broshura nga BROSHURAT / QMIMORJA

PJESËT REZERVË ORIGJINAL CITROËN

CITROËN është e angazhuar për të ruajtur besimin tuaj të plotë.

Ne projektimin dhe prodhimin e CITROËN tuaj, kështu  ne kemi gjithçka që ne kemi nevojë për të ruajtur të gjithë cilësinë e saj origjinale.
Produkti i futjes CITROËN, pjesë rezervë origjinale, janë të dizajnuara për të përmbushur të gjitha tiparet teknike të CITROËN tuaj.

PAJISJE ORIGJINALE CITROËN

Cilësia, siguria, personalizimi: CITROËN ju vë në dispozicion një shumëllojshmëri të pasur aksesorësh për ta bërë makinën tuaj edhe më të rehatshme:

– Stili: rrota aliazhesh të lehta, vendosje trupore, elemente dekorimi të brendshëm …
– Komfort: Furnizim me pastrues ajri, modul për deponim magazinimi, mbrojtje nga dielli …
– Siguria: alarme, vida e sigurisë të rrotës, ndihma për parkim, …
– Zgjidhja e transportit: transportuesit, bartës biçikletë, kuka tërheqse …
– Mbrojtja: Mbulesa e sediljeve, shtrojat …
– Multimedia:  hands-free, sistem navigimi, video set …
– Shih një përzgjedhje të madhe të aksesorëve duke shkarkuar broshura nga BROSHURAT / QMIMORJA