La Maison Citroën

Mirë se vini në 'La Maison Citroën'!

Më inovative se çdokush tjetër në kohën e tij, André Citroën dinte se si të thyej formen në industrinë e automobilave. La Maison Citroën, e cila po hapet në 39 rue Saint-Didier në Paris, është rezultat i trashëgimisë së tij.

  Nga dritarja, një ekran gjigant krijon kuriozitet dhe tërheq vëmendjen, duke ftuar kalimtarët për të hyrë. Porta është e mbushur me dekor të ngrohtë, brenda është e përbërë nga druri natyror dhe muret shumëngjyrëshe.

  Makina shfaqet në qendër të sallës së ekspozitës, por dekor nuk është ai i një shitësish tradicionale me shumë ekrane dhe pajisje të dedikuara, për ta bërë këtë përvojë unike.

Mirë se vini në La Maison Citroën!

“Citroën po krijon një koncept tregtar urban,” “La Maison Citroën” “, për një test fillestar në Paris, në 39 rue Saint-Didier në rrethin e 16-të. Një shprehje arkitekturore e koncept i paraqitur në qëndrimet e Citroën në shfaqjet e fundit motorike, La Maison Citroën në mënyrë të përsosur mishëron Brand “” Të jetë i ndryshëm, të ndiheni mirë “” premtim “.

 

Maison Citroën Black C1

 

 

 

 

 

 

 

Më inovative se çdokush tjetër në kohën e tij, André Citroën dinte se si të thyej formën në industrinë e automobilave. La Maison Citroën, e cila po hapet në 39 rue Saint-Didier në Paris, është rezultat i trashëgimisë së tij.

Nga dritarja, një ekran gjigant krijon kuriozitet dhe tërheq vëmendjen, duke ftuar kalimtarët për të hyrë. Porta është e mbushur me dekor të ngrohtë, brenda është e përbërë nga druri natyror dhe muret shumëngjyrëshe.

Makina shfaqet në qendër të sallës së ekspozitës, por dekor nuk është ai i një shitësish tradicionale me shumë ekrane dhe pajisje të dedikuara, për ta bërë këtë përvojë unike.

Mirë se vini në La Maison Citroën!

 

Maison Citroën White C3

“La Maison Citroën, në zemër të Parisit shpreh markat” “Jini të ndryshëm, të ndiheni mirë” “premtim.
Çdo vizitor do të shijojë një eksperiencë unike përmes një sërë teknologjish dhe pajisje të ndryshme për të zbuluar markën në më shumë detaje.

Kjo qasje inovative ka fituar tashmë etiketën “” Janus du Commerce 2016 “”. Nëpërmjet etiketës, IFD instituti francez i dizajnit po pranon rëndësinë e inkurajimit të projekteve që fokusohen në dizajn për të përmirësuar mjedisin dhe rehati për konsumatorët. ”

Citroën Wall Table Tactile

“Muri Citroën përmban një tabelë me prekje që ju lejon të konfiguroni të gjithë Gamën e Citroën duke përdorur imazhe 3D, konfigurimi mund të fillojë online dhe pastaj mund të përmirsohet për vizitorin “.

Maison Citroën Café André

 

Ju mund të bëni një pushim freskues në Café André dhe të relaksoheni në zonën e afërta të pritjes, duke shijuar paraqitjen e saj të shfaqes.

Citroën Origins

 

Origjina e Citroënit, muzeu virtual Citroën është gjithashtu i arritshëm nëpërmjet një ekrani me prekje të dedikuar. Zbuloni një pamje 360 ° të brendshme dhe të jashtme të më shumë se 50 modele ikonike që kanë bërë historinë e Citroën.

Maison Citroën C1 Black

 

Expozimi i La Maison Citroën lehtëson çdo nevojë tuaj dhe zona e shitjeve është pa përjashtim. Ky seksion i dyqanit është vendi ku mund të shkoni për të diskutuar blerjen e automjetit tuaj Citroën.

Nëse keni filluar një konfiguracion përpara një vizite në La Maison Citroën ose konfigurimin e krijuar më herët gjatë vizitës suaj, mund të merret lehtësisht këtu.

Le Petit Citroën

“Me dyqanin Le Petit Citroën, klientët mund të marrin në shtëpi një pjesë të legjendës së Citroënit nga një zgjedhje e gjerë e modeleve miniaturë dhe produkteve të jetesës nga dyqani online. “

Citroën Advisor

 

Para largimit, vizitorët janë të ftuar të vlerësojnë përvojën e tyre në Citroën nëpërmjet faqes së Këshilltarit të Citroënit.

Dhe për të përfunduar vizitën, hapësira prej 150m² plotësohet nga një flotë e test drive në bodrum dhe një punëtori pas shitjes, gjithashtu të arritshme në të njëjtën adresë.