Kthehu mbrapa për kërkim

Delfin Auto SH.P.K.

COVID-19 | Salloni dhe servisit janë të hapur.

ADRESA

Magj.Prishtinë-Ferizaj Km. I 7-të, Llapllasellë, 10500 Graçanicë, R. Kosovës

ORARI I PUNËS

 • SERVISIT:

  E Hënë- Shtunë: 08:00 – 17:00

  SALLONI:

  E Hënë- Shtunë: 08:00 – 17:00

NA KONTAKTONI

SHËRBIMET TONA

 • Veturat e reja
 • Veturat e përdorura
 • Pas-shitja
 • Pjesë rezervë
 • Shërbimet e limarisë dhe ngjyrosjes
 • Servisimi I shpejtë
 • ADRESA

  Magj.Prishtinë-Ferizaj Km. I 7-të, Llapllasellë, 10500 Graçanicë, R. Kosovës

  ORARI I PUNËS

  • SERVISIT:

   E Hënë- Shtunë: 08:00 – 17:00

   SALLONI:

   E Hënë- Shtunë: 08:00 – 17:00

  NA KONTAKTONI

  SHËRBIMET TONA

 • Veturat e reja
 • Veturat e përdorura
 • Pas-shitja
 • Pjesë rezervë
 • Shërbimet e limarisë dhe ngjyrosjes
 • Servisimi I shpejtë
 • Delfin Auto SH.P.K.

  Signaler un avis

  Signalement d'un avis au contenu inapproprié/illicite ou contrevenant aux conditions générales d'utilisation
  *Fushë e detyruar