PËRPARËSIT

PERFORMANSE

Motorë të fuqishëm dhe efikasë

SUV C5 Aircross i ri ofron një sërë motorësh efikasë dhe të fuqishëm Euro 6.2, me ndrues manuale me 6 shpejtësi ose me ndrues automatik me 8 shpejtësi:
2 versione benzine: PureTech 130 S & S 6-shp manual dhe PureTech 180 S & S 8-shp automatike
3 versione Diesel: BlueHDi 130 6-shp manual, BlueHDi 130 S & S 8-sp automatik dhe BlueHDi 180 S & S 8-shp automatik.
406/5000
Ai krenohet me versionin më të fundit të shpejtësisë automatike me 8 shpejtësi, “Transmetimi Automatik Efektiv me shpejtësi 8” me Shift dhe Park me anë të telekomandës, duke ofruar edhe më shumë efikasitet dhe rehati:
Konsumi i saj i karburantit është deri në 7% më i ulët në krahasim ndruesin automatike me 6 shpejtësi falë dy ingranazhet shtesë
Dy marshat shtesë ofrojnë lëvizjen më të butë duke zvogëluar intervalet midis ndryshimeve të marsheve.

DETALJI

DIZAJNI

Me gjatësi prej 4.50m, qëndron për personalitetin e saj të fuqishëm dhe dinamik, pa qenë agresiv. Ai sjell një frymë ajri të freskët në segmentin e SUV me dizajnin e tij të gjerë dhe imponues në frontin e sipërm, mbulesën e lartë, linjat rrjedhëse të pikësuara me karakteristika të forta grafike të tilla si Airbump® me insert me ngjyrë, rrota me diametër të madh 720mm, karrige lëkundëse dhe mbrojtës të harkëve të rrotave, si dhe binar me stil, me dy ton.

SUV C5 Aircross I ri krenohet me një kulm panoramik të xhamit të diellit. Anët e saj tregojnë një çati të lundrueshme dhe një viçi të vazhdueshëm xhami, të theksuar nga një nënshkrim i kromuar me “C” që pasqyron hapësirën e brendshme të makinës. Fundi i pasmë, i stofizuar, i gjerë dhe i gjatë, sugjeron hapësirën dhe kapacitetin e ngritjes (nga 580 në 720 l) Fenerët e pasmë janë të pajisur me katër module LED të zgjatur në çdo anë të automjetit.

NGJYRAT