PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORËT : PERFORMANCË DHE ECO-EFIKACITET

Citroën Jumpy ofron motorë nga 95 deri në 180 kf, të gjitha të pajisura me teknologjinë BlueHDi. Kjo gjeneratë e motorëve me naftë Euro 6 BlueHDi ofron nivele të konsumit “Më të mirë në klasë” dhe emetime të CO2 në segment dhe kosto të kontrolluara të konsumit.

DETAJE

DIMENZIONET

Citroën Jumpy është në dispozicion në 3 gjatësi. Përveç gjatësisë M (4,95 m) dhe XL (5,30 m), kjo furgon gjithashtu ofron një version prej 4.60 m, i cili është edhe kompakt, edhe praktik.

Ashtu si me gjatësitë e tjera, M dhe XL, XS gjithashtu mund të mbart një ngarkesë deri në 1400 kg.

NGJYRAT