December 17, 2020

AG2R CITROËN TEAM: një fanellë unike dhe e guximshme!

  • Prezantimi i fanellës së re AG2R CITROËN TEAM
  • CITROËN u bë sponsor në 1 Janar 2021

Vincent Laveni, Drejtor i Përgjithshëm, dhe i gjithë ekipi i tij, AG2R LA MONDIALE dhe CITROËN, prezantuan me krenari fanellën e re të ekipit profesional të çiklizmit AG2R CITROËN.

C5 Aircross dynamique 3

 

Që nga 1 janari 2021, AG2R LA MONDIALE, sponsori kryesor, dhe Vincent Laveni prezantuan markën CITROËN si një sponsor të ri. Këto dy grupe janë të angazhuar bashkërisht deri në vitin 2025. Kjo fanellë përfaqëson një bashkëpunim të ri dhe hap faqet e para të një kapitulli të ri në historinë e ekipit.

2 (1)

 

Projektimi i fanellës AG2R CITROËN TEAM ishte një sfidë e vërtetë për ekipin e çiklizmit dhe dy partnerët e saj kryesorë. U deshën pesë muaj punë për të krijuar një identitet grafik që nuk është një përballje e thjeshtë e disa markave, por një fanellë e bardhë me pantallona të shkurtra kafe, me grafikë të fortë dhe unike, të cilat spikasin në turmë. Trikoja përfaqëson në mënyrë të përsosur kurajën, aleancën dhe ambiciet e përbashkëta të partnerëve.

4 (1)

André