February 27, 2020

AMI, 100% LËVIZSHMËRI ELEKTRIKE NË DISPOZICION PËR TË GJITHË

Për 100 vjet, Citroën ka treguar kreativitetin dhe guximin e saj në dëshirën për të bërë të mundur që të gjithë njerëzit të jenë të lëvizshëm. Në pragun e 101 vjetorit të saj, brendi prezenton AMI, produkt i një studimi të nisur me automjetin konceptual AMI ONE.

Ami është duke falenderuar përparimin e një Markë inovative, e frymëzuar nga klientët e saj, një Markë e shoqëruar me mënyra të reja të konsumit, sfidat e udhëtimit urban dhe ndërgjegjësimin mjedisor.
Është një objekt jo-konformist: 2 ulëse, 100% elektrike, i rehatshëm dhe mbrojtës, kompakt dhe i shkathët, i përshtatshëm. Një karakter unik që sfidon kodet e përcaktuara.
Ami është në dispozicion për të gjithë: nuk kërkohet patentë shofer, me oferta të lejueshme “À la Carte” të përshtatura për nevojat e të gjithëve, nga ndarja e makinave përmes Free2Move ose marrja me qira afatgjatë nga 19,99 € në muaj.
Dhe, të paktën, Ami është një përvojë e re: sa më afër konsumatorit me një përvojë 100% në internet, një partneritet i paparë me Fnac Darty, si dhe partnerë brenda rrjetit Citroën. Ami ofron një zgjidhje globale 360 ° për lëvizjen urbane, për ta bërë lirinë e lëvizjes më të lehtë dhe të përshtatshme për një numër të madh të njerëzve.
Hapja e porosive është planifikuar nga 30 Mars në Francë, dhe disa muaj më vonë në Spanjë, Itali, Belgjikë, Portugali dhe më pas në Gjermani.
Zbuloni AMI në video: <YouTube Url on Citroën International :