CONNECTEDCAM CITROËN

CONNECTEDCAM CITROËN

Discover ConnectedCAM Citroën ™, një kamerë e ndërtuar nga Citroën përdoret për të kapur momentet më të mira gjatë vozitjes, duke ju dhënë lirinë e mendjes dhe natyrisht përmirësimin e sigurisë tuaj!

ConnectedCAM Citroën ™ është një aparat fotografik i vendosur prapa pasqyrës së pasme të makinës suaj, e cila ju lejon të fotografoni në mënyrë të sigurt dhe të bëni video nga udhëtimet tuaja. Me një klik, merrni një foto ose videoklip me ConnectedCAM Citroën ™ tuaj dhe ndani ato me miqtë në rrjetet sociale (Facebook ose Twitter) ose me email.

REGJISTRO,KLIKO DHE SHPRENDANI KUJTIMET TUAJA

ConnectedCAM Citroën ™ është një teknologji ekskluzive që mund të gjendet në C3-in e Ri.

UDHËTONI NË FULL HD REZULUCIJON

230233

Instaluar menjëherë pas pasqyrës së pasme të pasqyrave ConnectedCAM Citroën ™ regjistron momentet më të rëndësishme të udhëtimeve tuaja në një kënd të gjerë 120 ° dhe në rezolucion HD.
Një pamje e pazakontë në trafik, plot bends, një rrugë malore apo një fshat piktoresk përmes të cilit ju përzini? Zgjedhja është e juaja!
• Një klikim në butonin ConnectedCAM Citroën ™ do t’ju marrë sa herë që ju pëlqen.
• Shtypi më i gjatë i butonit ConnectedCAM Citroën ™ do të marrë një vend të njëzet e dytë.

APIKACIONET E SMARTFONËVE

230696

Për të punuar lehtësisht dhe lehtë, ConnectedCAM Citroën ™ ka aplikacionin e vet celular!

Ndarja e imazhit të parë është e lehtë:

  1. Shkarkoni aplikacionin nga dyqani i aplikacioneve të celularit *
  2. Regjistrohu për ConnectedCAM Citroën ™ mbi WiFi.
  3.  Vendosni parametrat për publikim.
  4.  Shkruani fotot ose videot tuaja të preferuara.
  5.  Ndajini ato me miqtë tuaj në rrjetet sociale.

 

* Aplikacioni ConnectedCAM Citroën ™ është i përputhshëm me pajisjet IOS (9+) dhe Android (5.0 dhe më të vonshëm).

GOOGLE

APPLE1

 

Shikoni videon për sinkronizimin e ConnectedCAM Citroën ™ me telefonin tuaj celular.

 

SIGURIJA NE VENDIN E PARE

230387

Në rast të një incidenti, ConnectedCAM Citroën ™ aktivizohet automatikisht dhe ruhet për 30 sekonda para dhe 1 minutë pas incidentit.

Ky funksion siguron më shumë siguri në lëvizje dhe mund të jetë i dobishëm kur regjistroheni me një kompani sigurimi.
Falë funksionit GPS brenda aplikacionit ConnectedCAM Citroën ™, gjithmonë mund të dini se ku është parkuar automjeti juaj.