Mirror Screen

Funksioni Mirror Screen, përmes Android Car, Apple CarPlay ™ dhe MirrorLink®, bën të mundur gjetjen e aplikacioneve të pajtueshme të inteligjencës së shëndoshë në raftin me prekje.

Mirror Screen ju lejon të përdorni aplikacione dhe përmbajtjet të përputhshme të telefonit inteligjent tuaj në një tabletë me ekranin të ndjeshem ne prekje. Kjo është më praktike, më e lehtë dhe më e sigurtë

FUNKSIONI I SCREEN MIRROR

Servicesendetail_555X318

Me Mirror Screen, telefoni juaj inteligjent dhe ekranit i ndjeshëm me prekje i Citroën-it e bëjnë një të tillë.
Aplikacionet tuaja të preferuara ju ndjekin çdo ditë, edhe kur udhëtoni! Mirror Screen  kalon nga ekranin i telefonit inteligjent në ekranin të ndjeshëm në prekje.
Thjesht lidhni smartphone tuaj me një kabllo dhe më pas aktivizoni modalitetin e Mirror Screen në një tabletë me prekje 7 ”. Pasqyra e ekranit përdor një pajtim në smartphone, kështu që nuk kërkon tarifa shtesë *.
Përveç dukshmërisë më të mirë në ekran, ju mund të bashkëveproni më të sigurt me aplikimet tuaja: zë ose lëvizje, të degjoni radio në internet, të diktoni SMS (ose të lexohen) pa hequr sytë nga rruga!
* Me përjashtim të blerjes së aplikacioneve të paguara ose shpenzimeve të udhëtimit jashtë vendit. Karakteristika e Mirror Screen ofrohet si një grup ose si opsion, në varësi të versionit.

KOMPATIBILITETI I MIRROR SCREEN

APPLE CARPLAY™

Apple-Car-Play_555X318

Nëse jeni duke përdorur një iPhone, Apple CarPlay ™ ju lejon, në mënyrë intuitive, të telefononi, përdorni Plane, të dëgjoni muzikë, ose të keni qasje në mesazhet, gishtin ose zërin tuaj. Pa hequr sytë nga rruga, aktivizoni njohjen e zërit Siri në ekranin e prekjes ose mbajeni butonin e kontrollit të zërit në timon. Siri do t’ju lejojë të hyni në kontaktet tuaja, të bëni thirrje, të dëgjoni ose të diktoni mesazhet tuaja pa shikuar iPhone tuaj. Apple CarPlay ™ gjithashtu ju lejon të përdorni disa aplikacione audio, të tilla si Spotify ose Stitcher, ndërsa jeni duke vozitur.

 

 

ANDROID AUTO

Android.auto.logo.custom_555X318

Për të përdorur Android Auto (™), duhet të keni një automjet ose radio makinë, të instaluar pas blerjes, në përputhje me Android Auto (™) dhe një telefon të pajisur me Android 5.0 (Lollipop) ose më vonë. Së pari, shkarkoni aplikacionin Android Auto nga dyqani juaj Google Play në telefonin tuaj. Kur e lidhni telefonin tuaj të pajtueshëm Android me një makinë apo radio të makinës, falë Android Auto (™), aplikacionet tuaja shfaqen në ekranin e automjetit. Për të mësuar më shumë rreth pajtueshmërisë me Android Auto (™), shihni mbështetjen.google.com/androidauto.

MIRRORLINK®

Mirror-Link_555X318

MirrorLink® ju lejon të përdorni lehtësisht, plotësisht dhe në mënyrë të sigurtë ** programet e smartphone * tuaj, direkt në ekranin e automjetit tuaj, me një ndërfaqe miqësore për përdorues gjatë drejtimit: navigacion, ndihmë drejtimi, muzikë, telefon … Aplikacionet funksionojnë në smartphone tuaj, por ato shfaqen në ekranin e automjetit tuaj. Në këtë mënyrë, aplikacionet që përdoren çdo ditë mund të shkarkohen, në një format të personalizuar, në mënyrë që t’i menaxhoni ato në mënyrë të sigurt.

* nëse është i pajtueshëm.
** nëse është i pajtueshëm.

Pasqyra e ekranit është në dispozicion në C1, C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 SpaceTourer, C5 Aircross, SpaceTourer