May 30, 2019

C3 WRC SIGURON “siguron për herën e gjashtë njëpasnjëshëm podiumin e njohur si “OGIER-INGRASSIA”” si një garues i parë!”

Rralli në Kili (9-12 Maj)

Edhe një herë në mesin e liderëve në debutimin e tyre në Kili, Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia vazhduan seriale të tyre podiume mbresëlënëse për të përfunduar si vrapues pas një beteje tepër intensive në C3 WRC e tyre, pas përmirësimeve të bëra në makinë nga Citroën Total World kuadra e Rallyit që nga Argjentina Ky rezultat i sheh ata të rimarrin kryesimin e kampionatit. Gjithnjë e më të rehatshme, ndërsa zhvillimi u zhvillua, Esapekka Lappi dhe Janne Ferm përfunduan në vendin e gjashtë, duke përfunduar një performancë të mirë të gjithanshme nga ekipi.