January 18, 2021

C4 I RI & Ë-C4 JANË FINALIST PËR „MAKINA E VITIT PËR EUROPË PËR 2021“

Të hënën, 8 janar 2021 shpallin finalistët që do të garojnë për titullin "Makina e Vitit në Evropë për 2021"

Nga lista e 29 makinave, juria zgjodhi shtatë. Ata janë nominuar (sipas rendit alfabetik):

  1. Citroën C4
  2. Cupra Formentor
  3. Fiat 500 I RI
  4. Land Rover Defender
  5. Skoda Octavia
  6. Toyota Yaris
  7. Volkswagen ID.3

Votimi përfundimtar do të zhvillohet në fund të Shkurtit dhe fituesi do të shpallet ONLINE të hënën, 1 mars 2021. Vit