June 8, 2018

C5 AIRCROSS SUV I RI : KARAKTER UNIK NE KËTË SEGMENT

I pajisur me karakter të fortë, C5 Aircross SUV i ri dallon nga qëndrimi i tij unik, energjik dhe i sigurt. I gjatë 4.50m, i fuqishëm dhe më muskuloz, dhe pa asnjë arrogancë, ai thekson diversitetin e tij në botën e SUV-it, linjat e saj fluide theksuar elementet forta grafike, përgjat mbrojtëseve Airbump®, rrota të mëdha 720mm diametër 230mm dhe të shinave mbajtëse në çati. Kabina e tij, me panelin e saj të përpunuara horizontalisht në instrumentabelë, që mbulon vendet me një pozitë të lartë që ju lejon të dominonin mbi rrugën, me një qendër konsol të gjerë me material të ngrohtë menjëherë krijon një ndjenjë të mbrojtjes dhe gjerësisë. Përgjat modeleve të fundit Citroën C5 Aircross ka një gamë të gjerë të personalizimit, me 30 kombinime të jashtme që kombinojnë shtatë ngjyrat e trupit, dy-ngjyrësh çati zi dhe 3 pako me  ngjyra dhe detaje në parakolp para dhe ne Airbump ®,  në pjesën e poshtme të derës dhe poshtë shinave mbajtëse në çati. Ajo gjithashtu ka 5 rregullime të brendshëshme , ku ngjyra plotësuese dhe materialet të luajë rrolin e dritës dhe  nxehtësisë, e ’casual chic ‘ dhe frymën prestigjioze që është në trend.

C5 AIRCROSS SUV i ri : SUV-i MË I MADHIT DHE MODERN NË TË GJITHA SEGMENT

Bartësi i programit Citroën Advanced Comfort®, C5 Aircross SUV i ri ndryshon në rehatinë e tij dhe në hapësirën e kabinës. Ajo prezanton risitë nëpërmjet rehatisë globale, tipike të Citroënit, me dy gazeta të shkëlqyeshme: mbështetëse Citroën me amortizer progresive hidraulike® dhe ulëset të përparuara Comfort, për cilësinë e filtrit të pashoq në ngasje: bën thirje për të udhëtuar për të gjithë udhëtarët. Ajo ofron një modularitet unik në segmentin, i cili është rezultat i kryeveprës unike të Citroënit në botën e shumicës, me 3 vende të pavarura, me rrëshqitje dhe palosje dhe me vëllimin e magazinimit “Best in Class”, duke filluar nga 580L në 720L.

C5 AIRCROSS SUV i ri: MODERNE DHE HIGH-TECH  NË GJENERATAT E ARDHSHME

 Plotësisht modern, me një ekran TFT digjital prej 12.3 inç dhe një tabletë të ndjeshëm në prekje prej 8 “, C5 Aircross SUV i ri ka 20 teknologji të gjeneratës së fundit që ndihmojnë në përzgjedhjen, siç është Asistim ne Vozitje, një makinë autonome Niveli 2, si dhe 6 teknologjitë e avancuara të lidhjes. Është ultra i lidhur dhe ofron mbushje celulare të një telefoni celular ose, për shembull, ConnectedCAM Citroën®. E pajisur me motorë me efikasitet dhe me performancë të lartë me naftë dhe me benzinë nga 130 deri në 180 kuaj fuqi dhe një transmetim të ri automatik EAT8, C5 Aircross do të jetë modeli i parë i Citroën që do të ketë Plug-in Hybrid PHEV nga fundi i vitit 2019.

C5 Aircross SUV i ri do të prodhohet në Francë në fabrikën Ren-la Zane dhe do të jetë në dispozicion në Evropë në fund të vitit 2018.