May 16, 2021

CITROËN C3 – PRODHUAR NJË MILION

CITROËN C3 – PRODHUAR NJË MILION TË GJENERATËS SË TRETË

Gjenerata e tretë C3 ka tejkaluar një milion automjete të prodhuara që nga lançimi i saj në fund të vitit 2016.

Me më shumë se 4.5 milion njësi të prodhuara që nga viti 2002, C3 ka konfirmuar forcën e saj joshëse dhe statusin e saj si modeli më i shitur i markës në të gjithë botën.

Ky sukses tregtar ilustrohet gjithashtu nga prania në tre modelet më të shitura në segmentin e saj në vitin 2020 për tregje të tilla si Franca, Spanja, Italia, Belgjika, Portugalia, Danimarka, Sllovakia dhe Bullgaria.

C3 dallohet për modelin e tij të veçantë dhe komoditetin e pakrahasueshëm. Këto karakteristika janë përmirësuar në vitin 2020 me shtimin e sediljeve të rehatisë Advanced Advanced dhe një fund të ri, si dhe duke forcuar potencialin e personalizimit të secilit klient. Me 97 kombinime të jashtme të mundshme, secili klient mund të zgjedhë C3-in e tij, një C3 unik që nuk do të duket si asnjë tjetër nga 999,999 të blera para tij..

2

 

NJË MILJON C3 TË GJENERATËS SË TRETË: SUKSESI I PËRMIRSUAR I MODELIT NË 2020

Brezi i tretë i Citroën C3 sapo ka arritur në një milion automjete të prodhuara në fabrikën e saj në Trnava, Sllovaki. I lançuar në nëntor 2016, C3 i dha një hov të ri markës duke prezantuar një identitet të ri stilistik që tani mund të shihet në modelet aktuale dhe duke konfirmuar komoditetin e fundit që është një nënshkrim i vërtetë për Citroën. Kjo ofertë u kurorëzua me sukses sepse C3 është ndër 7 automjetet më të shitura në tregun evropian në vitin 2020. Madje është ndër 3 modelet më të shitura në segmentin e saj për tregje të tilla si p.sh. Franca, Spanja, Italia, Belgjika, Portugalia, Danimarka, Sllovakia dhe Bullgaria.

Ky sukses komercial konfirmon statusin e automjetit më të shitur të markës. Makinë e gjithanshme e qytetit dhe simbol i “dashurisë me shikim të parë”, gjenerata e 3-të Citroën C3 ka shumë përparësi. Për të vazhduar këtë histori suksesi, Citroën e adaptoi automjetin në vitin 2020, duke rritur atë që e bën atë kaq të ndryshëm dhe tërheqës: një qëndrim unik përmes një identiteti të ri të përparmë, më shumë mundësi personalizimi, komoditeti referues dhe një mori pajisjesh moderne që është vërtet e dobishme çdo ditë .

3

 

PLOT NGJYRA: NJË MILION FALENDERIME TË NDRYSHME TË C3

C3 që vërehet menjëherë ka një qëndrim unik, një nënshkrim grafik të njohur dhe një pamje vërtet unike në tregje shumë stereotipike. Me një pamje moderne dhe mbrojtëse, C3 ndryshon nga çdo automjet tjetër në segmentin e tij, falë personalitetit të tij shumëngjyrësh.

I lançuar në 2016, C3 ishte modeli i parë që u ofroi klientëve kaq shumë mundësi gjithëpërfshirëse të personalizimit në qendër të segmentit. Kjo karakteristikë është bërë një oficer pozicionimi për Citroën në krahasim me konkurrencën. Në vitin 2020, C3 i ri rriti më tej mundësitë për klientët që kërkojnë automjete që përputhen me vizionet e tyre, duke ofruar 97 kombinime të jashtme të mundshme. Përshtatja lejon që çdo klient të shprehë plotësisht personalitetin dhe stilin e tij përmes pjesës së jashtme një pamje që varion nga modernja në diskrete dhe aftësia për të pikturuar ngjyrën e automjetit me një ngjyrë të kundërta të çatisë dhe / ose futje shumëngjyrëshe. Secili klient mund të krijojë C3-në e tij unike, ndryshe nga cilido prej 999,999 të tjerë.

Me pak fjalë, C3 është makina më e adaptueshme në segmentin e saj falë:

  • 7 ngjyra të trupit: duke përfshirë 2 ngjyra të ndritshme të reja – Elixir e kuqe dhe Pranvera blu – përveç ngjyrave ekzistuese (Perla Nera e zezë, gri Artense, gri Platinum, rërë Beige, e bardhë Banquise).
  • 4 pako me ngjyra: ose përzirje shumëngjyrëshe, përfshirë Airbump® dhe dritat e mjegullës, me një mundësi kaltër tani të disponueshme përveç të zezës, të bardhës dhe të kuqes.
  • 4 ngjyra të çatisë: përfshirë të kaltërtën e modës Emeraude (ngjitur me të bardhën Opal, të zezën Onyx, të kuqen Aden). Ngjyrat e çatisë janë identike me ngjyrën e kornizës së pasqyrës dhe kornizës rreth panelit të kontrollit.
  • 3 dekore çati: me tema grafike Red, Techwood, Emerald në formën e afisheve në kapsulën e kulmit dhe një kornizë rreth pultit.

Fuqia joshëse e Citroën C3 reflektohet gjithashtu në ofertën e tij të pasur të shitjeve, e cila simbolizon vendimin e 1.000.000 klientëve “në një shikim të shpejtë“:

– 41% e porosive ishin për versionin më të lartë (Niveli i pajisjeve të shkëlqimit)

– 65% e klientëve zgjodhën opsionet me dy ngjyra

– 68% e shitjeve përfshinin mbrojtëset Airbump®