October 1, 2018

CITROËN I RI BERLINGO KA FITUAR SHPËRBLIMIN: „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019“!

Një njohje e madhe për Citroën Berlingo Van, i cili fitoi Van International të vitit 2019 në Panairin Ndërkombëtar të Automjeteve të Dorëzimit të Hanoverit.

Kjo është hera e dytë që Berlingo, i cili tashmë kishte fituar në 1997. dhe shitur në më shumë se 1.5 milion kopje, ajo fitoi këtë çmim. Brezit të tretë Berlingo u dha për avancime të jashtëzakonshme në rehati dhe teknologji, të cilat nuk ndikojnë negativisht në funksionalitetin.. Në këtë mënyrë, ajo vazhdon traditën e gjatë të Citroën në këtë segment të furgonëve të vegjël, që përfshin modele legjendare si 2 CV Fourgonet, Acadiane dhe C15. Berlingo Van i ri, një nënshkrim i besueshëm i markës “Frymëzuar nga Pro” për automjetet e shpërndarjes së lehtë, i përshtatet përdoruesve të ndryshëm dhe përdorimeve të ndryshme. Ajo qëndron me morfologjinë e saj unike në dy madhësi (M dhe XL), njohuri dhe aftësi në aspektin e rehatisë dhe sigurisë me 20 teknologjitë lëvizëse dhe 4 teknologjitë e lidhjes. Fituesi i madh i këtij çmimi prestigjioz evropian, Berlingo Van i ri tashmë mund të porositet dhe do të vijë në shitjet për katër muajt e fundit të vitit 2018.