June 20, 2019

CITROËN LUFTON PËR TË SIGURUAR PIKË TË CMUAR ME WRC C3 NË SARDENJË

16-ta Relly Italia - Sardenja (13 - 16 qershor)

Megjithëse shanset janë ekipi total i rallyit të Citroënit për një rezultat të mirë të përgjithshëm u kompromituan në ditën e parë, Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia konfirmuan edhe një herë se ata mbeten konkurrentë të ashpër në fazën e Fuqisë, duke kapur kohën e dytë më të shpejtë dhe katër pikë bonus. Ndërkohë, Esapekka Lappi dhe Janne Ferm e bënë të përfundojë në vendin e shtatë, duke arritur në mënyrë të shkëlqyeshme dy etapat e fundit.