June 7, 2019

CITROËN PËRFITON DHE NJË PODIUM

53ta Relly de Portugal (30 мaj – 2 qershor )

Me shanset e tyre për të shtyrë për fitimin e komprometuar nga pozicionet e tyre të njëpasnjëshme, Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia megjithatë refuzuan të heqin dorë. Qëndrimi i tyre për të heqësh dorë ishte shpërblimi i drejtë me podiumin e gjashtë të sezonit, skuadra e shtatë e top-tre e Citroën Total World Rally Team në të njëjtën raund. Njëlloj meritonin një rezultat të mirë, Esapekka Lappi dhe Janne Ferm ishin fatkeqësisht të kapur në fazat përmbyllëse me fundin në horizont.