December 30, 2019

CITROËN PËRMBYLL NJËQINDVJETORIN ME VERZIONIN E FILMIT TË VETË, DHE HAP RRUGËN DREJT TË ARDHMËS ELEKTRIKE!

Citroën po i jep fund vitit njëqindvjeçar me pjesën e fundit të fushatës së tij 'auto-stop'. Filmi prezanton një hibrid të ri SUV C5 Aircross me një mesazh të fortë: 'Për 100 vjet, Citroën e ka bërë makinën të arritshme për të gjithë. Në vitin 2020, Citroën do ta bëjë makinën elektrike të arritshme për të gjithë. '

Njëqindvjetori i Citroën shënoi në 2019-ën. 100 vjet guxim dhe kreativitet paraqitet përmes modeleve që janë legjendare dhe të njohura (2CV, Type H, Méhari, etj.) Ose përmes fushatave të Jacques Segel. Kapitujt e historisë së Citroën janë paraqitur përmes filmit auto auto-stoper ’: episodi i parë doli në vitin 2018, i dyti në fund të vitit 2018 (DS, Sebastian Leb, Jacques Segel, etj.), Dhe i treti në shkurt 2019 (koncepti Ami One) .
Në fund të vitit 2019, Citroën kthehet me Pjesën katërt dhe Pjesën e dytë si finale madhështore. Përsëri, ne gjejmë një ndalues automobilistik që udhëton nëpër epoka … te modeli më i fundit i markës: SUV i ri hibrid C5 AIRCROSS i ri.

Hibridi i parë i rimbushur i Markës, ajo fillon lansimin e Citroën për sa i përket elektrifikimit dhe lejon filmin të japë një mesazh të fortë: ‘Për një 100 vjet, Citroën e ka bërë makinën të arritshëm për të gjithë. Në vitin 2020, Citroën do të vë në dispozicion makinën ektrike për të gjithë ‘.