May 30, 2019

Citroën po lançon një model të ri të syzeve të sëmundjes anti-tragjike:SEETROËN S19

Nisja e syzet e Seetroën në korrik 2018 bëri një spërkatje të madhe, me mbi 20 milionë pamje të internetit dhe shitjet e 15,000 njësive në hapësirën e disa muajve.Pas këtij suksesi, Citroën po lançon një model të ri të syzeve kundër depresionit gjatë udhëtimit: Seetroën S19.

Ashtu si me modelin fillestar, syzet e Seetroën S19 u zhvilluan me unazën fillestare të konviktit dhe studionin e dizajnit 5.5. Të reja, madje edhe më të zgjuara, syzet funksionojnë me teknologjinë e transparencës, me një gradacion që përputhet me lëngun blu që rikrijon horizontin për të zgjidhur konfliktin e shqisave.

Të dy modelet e Seetroën mund të vishen nga të rriturit dhe fëmijët e moshës dhjetë vjeç e lart (kur veshi i brendshëm përfundon në rritje). Syzet nuk përmbajnë lente, kështu që ato mund të ndahen nga të gjithë anëtarët e familjes dhe shoqëruesit e udhëtimit. Përdoruesit thjesht i vënë ato në 10 deri në 12 minuta kur shfaqen simptomat fillestare.

Seetroën S19 është një seri e kufizuar e prodhuar në 1.919 njësi, në nder të vitit të njëqindtë të markës. Urdhrat e avansit të hapura më 15 maj për t’u dorëzuar në fillim të korrikut.
Dy modelet e Seetroën janë në dispozicion për 99 € në boutique lifestyle lifestyle.citroen.com të Markës në vendet e mëposhtme: Franca, Portugalia, Benelux, Spanja, Italia, Austria, Gjermania, Hollanda, Britania e Madhe, Irlanda dhe Polonia.
Konsumatorët jashtë këtyre vendeve mund të dorëzohen në të gjithë botën duke urdhëruar Citroën Racing.