October 19, 2017

CITROËN PRESENTON KONCEPTIN E RIP CURLIT SPACETOURER


Me rastin e Sallonit të 52-të të mjeteve të kohës së lirë, që do të mbahet në Paris - Le Bourget nga 30 shtatori deri më 8 tetor 2017, vizitorët do të jenë në gjendje të zbulojnë Concept SpaceTourer Rip Curl në stendën e Citroënit. Ky furgon 4x4 dhe nomadë, i pajisur plotësisht për të jetuar me ikjen e pakufizuar, mbështetet në njohuritë e Citroën dhe Rip Curl. Citroën gjithashtu do t'i ofrojë Citroën mundësinë për të ofruar shërbime të reja asistence dhe zgjatje të garancive

Citroën merr pjesë në emblematik Salon des Véhicules de Loisirs dhe nxjerr në pah gamën e ndryshme të motorhomes në bazat Jumper dhe SpaceTourer.

Në stendë, Citroën paraqet SpaceTourer Rip Curl Concept, një interpretim i ri i SpaceTourer kushtuar sporteve në natyrë dhe një bashkëpunim midis Citroën dhe Rip Curl. Ky furgon modern, objekt i lëvizjes përfundimtare dhe simbol i një ikje të pakufizuar, sheh aftësitë e tij të gjera kalimi në sajë të një transformimi 4×4 nga Automobiles Dangel. Pössl është e pajisur me një motorhome kompakte për të kapërcyer të gjitha kufizimet. Ky transformim dhe paraqitja janë tashmë të disponueshme veçmas në vargun e SpaceTourer
The exterior and interior of this motorhome design and functional are sublimated by a color treatment and specific and original materials. Addressing all those who want to live closer to nature, it is sturdy, roomy and manageable in everyday life. It amplifies the SpaceTourer’s qualities: modularity, ease of use, comfort and technologies for serenity and freedom. The SpaceTourer Rip Curl Concept will accompany the Rip Curl team at the Rip Curl Tour by Citroën between October 2017 and January

Vizitorët gjithashtu do të kenë mundësinë për të testuar dy automjete të gamës Citroën (SpaceTourer dhe Jumper), të pajisur në automjete rekreative, gjatë një rrokje dinamike rreth Le Bourget.
Kjo ngjarje do të jetë një mundësi për markën që të ofrojë, pa asnjë kosto shtesë, një shërbim mbështetës për pronarët e shtëpive motorike në bazë të SpaceTourer, Jumpy dhe Jumper: CITROËN CAMPING-CAR ASSISTANCE, një asistencë në rrugë 24/24 dhe 7 ditë në javë që mbulojnë 3 zona gjeografike (Evropë, Eurasia, Magreb) dhe 55 vende me 6.500 riparues të autorizuar. Citroën gjithashtu do të ofrojë zgjerime të garancive për automjetet që mbajnë këto motorë, në kushte të jashtëzakonshme, për të falënderuar konsumatorët për sjelljen e tyre të përgjegjshme, fillimisht për tregjet franceze, gjermane, italiane dhe spanjolle.