May 23, 2019

CITROËN siguron për herë dytë të Sezonin me “OGIER-INGRASSIA”!

Gara e 19 e mbajtur në Rally Mexico (7-10 Mars)

Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia performuan një performancë jashtëzakonisht të qetë dhe të mirë duke numëruar edhe ndeshjet e fundit të së dielës.Duke Veçuar qdo të dytën garë nga tre ngjarjet në 2019, WRC C3 mban rekordin e tij duke  përfunduar në podium në çdo raund që nga fillimi i sezonit në Monte- Carlo! Citroën Racing kështu shtriu rekordin që mban për Çmimin e madhë në Rally Meksikë në tetë.