May 23, 2019

CITROËN siguron për herën e dytë njëpasnjëshëm podiumin e njohur si “LAPPI-FERM FINISH” si një garues i parë!

Gara e 67 e zhvilluar në Rally Sweden (14-17 Shkurtë)

Një performancë shumë impresive dhe luftuese në garat e fundit të së dielës në C3 WRC,duke e parë që Esapekka Lappi dhe Janne Ferm mbajnë mirë sulmet e rivalëve të tyre dhe të ashpër dhe shumë konkurrues për të siguruar vendin e dytë në përgjithësi për podiumin e tyre të parë për ekipin e përgjithshëm të Rally të Citroënit. Fituesit e fundit të Rally Monte-Carlo, Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia ndërkohë që përdorën të gjithë talentet dhe vendosmërinë e tyre për të kapur dy pikë bonus në fazën e fuqisë, pavarësisht zhgënjimit të madhë përshkak së daljes në pension më herët.