February 15, 2018

CITROËN zbulon gjeneratën e tretë të Berlingos: ADN-ja e plotë e CITROËN-it dhe inteligjencë e përmirësuar për më shumë praktikë dhe komoditet

Krijuesi i  "automjeti i aktivitetit të kohës së lirë" në vitin 1996, Citroën sot po zbulon New Berlingo. Modeli i gjeneratës së tretë vazhdon historinë e një modeli me stil origjinal, të thjeshtë dhe funksional të trupit, që me sukses u përpoq në kalimin e kohës për t'u bërë një pikë referimi për "kuptimin praktik" të tij dhe një partner për të gjitha aktivitetet e kohës së lirë dhe për të gjitha familjet.

Berlingo i ri është përmirësuar në përputhje me modelet më të fundit të markës. Citroën ka modernizuar Berlingon në aspektin e dizajnit dhe rehati dhe ka përforcuar frymën e saj të freskët dhe praktikën prapa suksesit të modelit, i cili ka shitur në mbi 1.7 milion njësi. Berlingo i ri përmban tiparet e identitetit të dizajnit Citroën dhe një trup të ri që i jep atij një qëndrim të fuqishëm dhe të gëzueshëm. Të gjitha pikat e forta të Berlingos janë përforcuar edhe në aspektin e modularitetit dhe hapësirës së kabinës. Modeli i ri ofron kombinimin optimal të përdorimit të përditshëm, me tre vende të pasme të pavarura dhe lehtësisht të zhveshura, një dysheme të sheshtë deri tek pjesa e pasme e pasagjerit të palosshëm, vëllimi i ngarkesës prej 2.70 m dhe 100 l hapësirë shtesë të bagazh. Përfitimisht në hap me kohën e saj, përfiton nga një platformë e re dhe ofron 19 teknologji të asistencës së shoferit dhe katër teknologjitë e lidhjes, motorët e gjeneratës së fundit, të tilla si BlueHDi 1.5 Diesel, benzinë PureTech 1.2 ose Ndërues automatik EAT8 dhe komforti i cilësisë në ndërime. Tani në dispozicion në dy madhësi, M dhe XL, me gjatësi 4.40 m dhe 4.75 m dhe një shtëpi me pesë dhe shtatë vende, Citroën Berlingo I RI  do të zbulohet në garën e makinave në Gjenevë dhe do të lansohet në gjysmën e dytë të vitit 2018.